Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av en mann

Økonomireporteren og den bestselgende forfatteren Michael Lewis har gitt ut 16 bøker om ulike emner, fra politikk til Wall Street. Noen av hans mest kjente bøker er The Big Short, Liar’s Poker, Moneyball: the Art of Winning an Unfair Game, The Undoing Project, The New New Thing, Home Game: An Accidental Guide to Fatherhood og The Blind Side: Evolution of a Game. Flere av bøkene har også inspirert en rekke Oscarnominerte filmer.

Lewis' siste bok, The Fifth Risk: Undoing Democracy, kom ut i oktober 2018 og handler om en regjering i krise. Trump-administrasjonen har ikke klart å fylle opp de ledige plassene i noen av de viktigste posisjonene i viktige myndigheter, som Landbruks-, Energi-, og Handelsdepartementet. Med så mye på spill har Lewis oppsøkt systemets (tidligere) støttespillere og spør dem hva som holder dem våkne om natten.

Lewis er kronikkforfatter og skriver i Vanity Fair. Hans artikler er også publisert i The New York Times Magazine, The New Yorker, Gourmet, Slate, Sports Illustrated, Foreign A‑airs och Poetry Magazine. Han har vært redaktør og skribent for The Spectator, samt redaktør og korrespondent for The New Republic. Han har filmet og gjort kortere innslag for ABC-TVs Nightline, skapt og presentert en BBC-dokumentar i fire deler om de sosiale konsekvensene av internet; spilt inn historier for det amerikanske radioprogrammet This American Life. Dessuten har han podcasten "Against the rules with Michael Lewis", hvor spørsmål som rettferdighet og menneskers forsøk på å skape et mer likestilt samfunn behandles.

Før han ble forfatter jobbet han i investeringsbanken Salomon Brothers på Wall Street og i London.

Lewis har en eksamen i kunsthistorie fra Princeton og en master i økonomi fra London School of Economics. Han bor i Berkeley, California med kone og tre barn.

Merk at for Michael Lewis' foredrag blir det ikke anledning til å gjengi noen deler av innholdet. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up