Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av Svein Gjedrem
Tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem skal snakke om renteutviklingen med porteføljeforvalter Torgeir Høien. Foto: Bloomberg

Mange husker Svein Gjedrem best som sindig sentralbanksjef. Fra 1999 til 2010 hadde han det øverste ansvaret for Norges Bank og dermed også renteutviklingen i Norge.

Ett av styremedlemmene i sentralbankens hovedstyre i Gjedrems banksjefperiode var porteføljeforvalter Torgeir Høien. På SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse treffes de to igjen for å diskutere renteutviklingen i Norge og resten av verden.

Flere land er på vei mot et nullrenteregime – hvilken vei går Norge? Hvordan vil britenes nei til medlemskap i EU, og påfølgende utmelding av unionen påvirke pengepolitikken i Europa? Det blir tema for diskusjonen mellom Svein Gjedrem og Torgeir Høien.

Meld deg på SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse

Mer informasjon om Nyttårskonferansen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up