Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av en mann
Louis-Vincent Gave kommer til SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse 2017.

Louis grunnla det uavhengige makroanalyseselskapet Gavekal i Hong Kong sammen med faren i 2002. Utgangspunktet for Gavekal var at Kina var i ferd med å bli en viktig økonomisk og finansiell kraft i verden, mens de fleste utenlandske investorer ikke ante hvor de skulle begynne med tanke på de globale ringvirkningene av Kinas vekst.

I 2005 startet Louis Gavekals forvaltningsavdeling og lanserte det første Gavekal UCITs fondet, Gavekal Asian Opportunities. Han har forvaltet fondet sammen med Alfred Ho siden. I dag forvalter Gavekal 1,6 milliarder dollar i for institusjonelle og High Net Worth-segmentet.

Louis har skrevet fem bøker og den siste "Too Different For Comfort" ble publisert i 2013. Boka tar for seg makrokonsekvensene av robotisering, årsaken til den lave omløpshastigheten av penger rundt i verden, den kommende kollapsen i oljeprisen og hvorvidt den kinesiske valutaen Renminbi (RMB) kan bli en reservevaluta på egen ben.

Før han startet Gavekal jobbet Louis for Banque Paribas i Singapore, Hong Kong og London. Han er utdannet ved Duke University i historie, økonomi og mandarin.

Meld deg på Nyttårskonferansen

Les mer om Nyttårskonferansen

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up