Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av en kvinne
Eileen Burbidge er en av talerne ved SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse

Eileen Burbidge fikk kallenavnet «dronningen av venturekapitalisme» av magasinet Fortune, og omtaler henne som en av de mest innflytelsesrike VCs (venture capitalists) i London – et ordspill på at hun var en av de første ansatte i VC-selskapet Skype. Amerikanske Burbidge har en universitetsgrad innen programmering og har jobbet for selskaper som Yahoo, Apple og Skype, før hun var med og starte venturekapitalselskapet Passion Capital i London.

I tillegg til offisielle oppdrag innen FinTech har hun også vært rådgiver for tidligere statsminister David Camerons Business Advisory Group.

Eileen fikk en MBE-tittel (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) i 2015.

Vil du høre Eileen Burbidge? Meld deg på Nyttårskonferansen

Mer om SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up