Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Portrett av en kvinne
Eileen Burbidge er en av talerne ved SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse

Eileen Burbidge fikk kallenavnet «dronningen av venturekapitalisme» av magasinet Fortune, og omtaler henne som en av de mest innflytelsesrike VCs (venture capitalists) i London – et ordspill på at hun var en av de første ansatte i VC-selskapet Skype. Amerikanske Burbidge har en universitetsgrad innen programmering og har jobbet for selskaper som Yahoo, Apple og Skype, før hun var med og starte venturekapitalselskapet Passion Capital i London.

I tillegg til offisielle oppdrag innen FinTech har hun også vært rådgiver for tidligere statsminister David Camerons Business Advisory Group.

Eileen fikk en MBE-tittel (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) i 2015.

Vil du høre Eileen Burbidge? Meld deg på Nyttårskonferansen

Mer om SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up