Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Aireen Omar

Etter ni år i finans, blant annet Deutsche Bank i New York og London, begynte Aireen Omar som Director of Corporate Finance i Air Asia Berhad. Kort tid etter begynte hun å stige i gradene til hun i 2012 ble administrerende direktør i tospann med den karismatiske Tony Fernandes. Omar var sentral i utviklingen av Air Asia til å bli Asias største lavprisselskap. Hun får også æren for å ha forhandlet frem særdeles gunstige finansieringsordninger for selskapet. Selv under finanskrisen i 2009 klarte hun å skaffe midler til videre vekst for selskapet under vanskelige økonomiske forhold.

Tony Fernandes skulle egentlig deltatt på årets Nyttårskonferanse, men vi er svært fornøyde med å ha fått en så god erstatter.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up