Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Anders Grændsen

Rådgiver, Kristiansand

Anders jobber som rådgiver på Sørlandet.

Anders har i over 7 år jobbet som rådgiver i forskjellige bransjer.

 

Med en sterk interesse for finans og verdifull erfaring fra arbeid med mennesker, har han nå tatt steget inn i rollen som formuesforvalter.

 

Som rådgiver er Anders opptatt av å avdekke kundens individuelle behov, for å kunne skreddersy investeringsløsninger som passer hver enkelt kunde og yte best mulig service.

Kontakt Anders :

Telefon: +4747287676

E-post: anders.grandsen@skagenfondene.no

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up