Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
2 min lesing

Sommerkonkurranse! Turglede kan gi deg 50.000 kroner

Våren har vært utfordrende for mange av oss, både personer og organisasjoner. Derfor ønsker vi i SKAGEN å bidra til at sommeren kan bli litt ekstra lys og lett: Bli med på sommerkonkurransen vår!  Den handler om å gå tur, og dele opplevelsen. For det er om sommeren vi jakter på de gode opplevelsene vi skal leve på resten av året. I år er det vakre Norge som kommer til å prege fotoalbumene våre.

Vi har kalt sommerkonkurransen Undervurderte turer. Det er fortsatt viktig at vi holder avstand, heldigvis har vi et stort land med plass til alle. Hvorfor ikke bruke anledningen til å gå på jakt etter nye stier, der ikke alle andre går?

Slik gjør du

  1. Gå en undervurdert tur – der ikke alle andre går. Det behøver ikke være langt og bratt, det kan veldig gjerne være en lite brukt sti. 
  2. Ta et bilde fra turen din og post det på Instagram i perioden 6. juli til 2. august. Du trenger ikke være en mesterfotograf – alle bidrag er med i trekningen.
  3. Bruk emneknaggen #UndervurderteTurer og merk innlegget med @skagenfondene. Skriv gjerne litt om hvor turen gikk, og hvorfor du mener den er undervurdert.

Vi trekker vinnere av gavekort i fond på 5000 kroner hver uke. I tillegg kan vinneren bestemme hvilken lokal medlemsforening av Den Norske Turistforening som skal få samme beløp fra SKAGEN. Hovedpremien er et gavekort på 50.000 kroner i et SKAGEN-fond, og også her kan vinneren velge hvilken lokalforening av DNT som skal få 50.000 kroner fra SKAGEN.

Husk – jo flere bilder du poster fra ulike turer, desto større vinnersjanse har du. Bli med og del turgleden – og inspirer andre til å utforske undervurderte turer!  Konkurransen starter 6. juli og varer til 2. august. Bilder som blir postet i denne perioden er med i konkurransen – les alle konkurransereglene

Vi gleder oss til sommer og til å se alle de fine bildene fra dere!

Bli med på sommerkonkurransen 2020

 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up