Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right
1 min lesing

Blant Norges beste fondstilbud

30. august 2018

I 25 år har SKAGEN jobbet for å gjøre fondssparing enklere og bedre. Nå går vi lenger, og tilbyr rundt 500 fond i en enkel og brukervennlig løsning.

Trenger du 500 aksjefond? Trolig ikke, men vi ønsker å tilby deg akkurat de fondene du trenger, og kanskje noen du ikke visste fantes en gang. På den måten kan du sette sammen en spareportefølje som passer akkurat deg.

Hjelp til å velge

Med en aksjesparekonto hos SKAGEN får du hele vårt ekspertteam i ryggen. Vi inviterer deg til interessante møter og sender deg nyttig informasjon. Trenger du hjelp til å velge, finner vi den beste løsningen for deg. Og det beste er at du får samlet alle aksjefondene dine på ett sted. Så har du oversikten og full fleksibilitet.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up