Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Blant Norges beste fondstilbud

30. august 2018

I 25 år har SKAGEN jobbet for å gjøre fondssparing enklere og bedre. Nå går vi lenger, og tilbyr rundt 500 fond i en enkel og brukervennlig løsning.

Trenger du 500 aksjefond? Trolig ikke, men vi ønsker å tilby deg akkurat de fondene du trenger, og kanskje noen du ikke visste fantes en gang. På den måten kan du sette sammen en spareportefølje som passer akkurat deg.

Hjelp til å velge

Med en aksjesparekonto hos SKAGEN får du hele vårt ekspertteam i ryggen. Vi inviterer deg til interessante møter og sender deg nyttig informasjon. Trenger du hjelp til å velge, finner vi den beste løsningen for deg. Og det beste er at du får samlet alle aksjefondene dine på ett sted. Så har du oversikten og full fleksibilitet.

 

Aksjesparekonto

Kundene får tilbake returprovisjon

SKAGEN betaler tilbake returprovisjon til kunder som har eksterne fond på vår plattform. – Har du ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjesparekonto

Hvorfor opprette aksjesparekonto?

Opprett aksjesparekonto hos fondseksperten SKAGEN. Opprett aksjesparekonto gratis og enkelt: ...

Aksjesparekonto - du kommer til å takke oss senere

Aksjesparekonto passer for alle – ikke bare for de med mye penger i fond. Det gir deg større ...

Hjelper deg å velge i fondsjungelen

Fondsekspert Stein Svalestad vil gjøre det enklere å velge riktig i et stadig voksende tilbud av ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up