Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Kundene får tilbake returprovisjon

Finanstilsynet har strammet inn sin tolkning av reglene for mottak av returprovisjon.
- Vi vil derfor tilbakebetale det vi mottar av slik returprovisjon fra april og ut året til de kundene som har eksterne fond på vår handelsplattform. Dette gjelder ikke våre egne fond eller fond fra Storebrand og Delphi hvor SKAGEN ikke mottar returprovisjon, sier direktør for formuesforvaltning i SKAGEN Pål Bergskaug.

Utbetalingen skjer automatisk til kontantdelen av din aksjesparekonto i løpet av første kvartal i 2021. Du behøver ikke foreta deg noe for å motta returprovisjonen.

- SKAGEN har ett av markedets største tilbud av aksjefond, i tillegg til våre egne. Det er veldig enkelt å samle alle dine aksjefond hos oss, sier Bergskaug.

Returprovisjon er den betalingen SKAGEN mottar når vi formidler andre fondsleverandører sine fond. For kunder som omfattes av godskrivingen av returprovisjon vil utbetalingen skje i løpet av første kvartal 2021. I løpet av året vil SKAGEN komme med mer informasjon om hvordan vi vil håndtere returprovisjon med virkning fra 2021. Se hva vi mottok i distribusjonsgodtgjørelse i 2019.

Vil du vite mer om hvordan du kan flytte fond til SKAGEN? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Vil du flytte alt til ett sted og få full oversikt? Flytt aksjesparekonto til SKAGEN

Aksjesparekonto

- Soleklart billigst på aktive fond

SKAGEN Fondene kommer ut blant de klart billigste i en undersøkelse Dagens Næringsliv har gjort ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjesparekonto

Hvorfor opprette aksjesparekonto?

Opprett aksjesparekonto hos fondseksperten SKAGEN. Opprett aksjesparekonto gratis og enkelt: ...

Aksjesparekonto - du kommer til å takke oss senere

Aksjesparekonto passer for alle – ikke bare for de med mye penger i fond. Det gir deg større ...

Blant Norges beste fondstilbud

Nå får du mange flere fond å velge mellom på aksjesparekontoen din. I løpet av året nærmer vi oss ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up