Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

3 min lesing

En app for alt - fondssparing rett i lomma

Nå har vi oppdatert appen vår sånn at den passer for absolutt alle. Du kan bli kunde, kjøpe fond, følge sparingen din, også om du sparer til barn eller i et eget aksjeselskap. Vi oppdaterer appen vår kontinuerlig, og nå kan du også bli kunde i SKAGEN Fondene via mobilen din. 

- Siden vår stille lansering har appen gått over all forventning. Vi får nye kunder inn og de eksisterende får gjort de viktigste tingene sine på mobilen. Gjengen som jobber med appen har gjort en enorm jobb og synes det er veldig gøy at brukerne er fornøyde. Vi jobber ganske intenst med oppdateringer nå, så utover året vil det bare komme mer og mer spennende funksjoner, sier digital produktleder Martin Gjesdal.

Dette er nytt siden sist

Før måtte du ha et kundeforhold med SKAGEN Fondene for å kunne bruke appen. Det slipper du nå - det er blitt superenkelt å bli kunde og kjøpe fond i samme prosess. 

Det aller meste som du før måtte logge deg inn i Handelsportalen for å gjøre kan du nå gjøre på farten på mobilen din. 

Og som alltid kan du få kursvarsler hver virkedag, og du kan følge både din, barnas og AS'ets investeringer fra dag til dag - om du ønsker det. 

Gode nyheter for aksjeselskap

Aksjeselskap kan nå få: 

  1. Enkel tilgang til beholdningen: Se bedriftens investeringer med bare noen få trykk
  2. Registrering av transaksjoner: Effektiv registrering hvis du er på farten
  3. Daglige kursvarslinger: Motta daglige kursvarslinger så snart kursen er satt.

- Vi håper dette vil gjøre det enda enklere å være SKAGEN-kunde. Med de nye oppdateringene kan i praksis alle kunder bruke appen vår uten begrensninger. Men følg med, vi jobber med flere forbedringer fremover, så det er smart å laste ned appen vår nå, sånn at du får glede av alt som skjer, sier Pål Bergskaug, direktør for formuesforvaltning i SKAGEN.

Har AS'et ditt ikke elektronisk tilgang ennå? Fyll inn dette skjemaet så fikser vi det! 

Følg barnas sparing

Det er også mulig å følge utviklingen for din egen og barnas sparing. Tidligere måtte du logge deg inn i Handelsportalen for å få oversikten over din og barnas sparing. Det kan du selvfølgelig fortsatt gjøre, men med den oppdaterte appen blir det mye enklere.

Bestill elektronisk tilgang til barnas fondssparing

- Vi vet av erfaring at barn lærer mye om økonomi og sparing ved å ha fondsandeler selv, både ved at foreldre sparer jevnlig til dem og gjennom gavebrev i fond. Enklere oversikt over sparingen kan gi deg en god anledning til å snakke om sparing og økonomi med barna, sier Pål.

Slik gjør du

Hvis du allerede har SKAGEN-appen, vil den oppdatere seg automatisk på telefonen din. Nye brukere kan laste den ned ved å søke etter "SKAGEN" der du vanligvis laster ned apper. Husk å logge inn første gang du bruker den nye versjonen. 

Klikk det bildet som passer din mobiltelefon for å laste ned appen: 

app_store.jpg  google-play-badge.jpg

Vi vil gjerne høre dine meninger om appen. Derfor har vi lagt til en funksjon for å gi tilbakemeldinger direkte i appen.

Spare i fond

3 grunner til at spareavtale er bedre enn Lotto

Flaks er fint, men vil du bli rik er det spareavtaler som gjelder. Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Spare i fond

- Soleklart billigst på aktive fond

SKAGEN Fondene kommer ut blant de klart billigste i en undersøkelse Dagens Næringsliv har gjort ...

Suksess etter tøff start

Helge Jostein Skrikrud gikk på en skikkelig smell under dot.com-krisen, og mistet halvparten av ...

Aksjefondsparing har vokst til en liten formue på 16 år

Journalist Dag-Henrik Fosse i Stavanger Aftenblad gjorde et lite eksperiment. For 16 år siden ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up