Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Bruk et par minutter på skattemeldingen

4. april 2018

Det nærmer seg fristen for godkjenning av skattemeldingen (mange kjenner den som selvangivelsen, men den byttet navn i fjor). Har du endringer må du gjøre dem innen 30. april. Har du ingen endringer trenger du ikke gjøre noe, men det kan likevel være lurt å sjekke at tallene i skattemeldingen stemmer. 

Logg deg inn på Altinn for å finne skattemeldingen

Bruk 5 minutter

Det kan være lurt å kaste et lite blikk på tallene før du overlater dem til skatteetaten. Kanskje har du reisefradrag som ikke vises, eller kanskje betaler du renter på et privat lån som du kan få fradrag for?

Mens du er i gang anbefaler vi at du også sjekker at tallene i årsoppgaven du får fra SKAGEN, stemmer med opplysningene i selvangivelsen. Bare for å være på den sikre siden.

Slik gjør du

  1. Logg inn på Handelsportalen
  2. Velg Postkasse i toppmenyen
  3. Der finner du årsoppgaven for 2017.

Får du penger tilbake?

Mange puster lettet ut når det viser seg at de har betalt for mye skatt og får penger tilbake. De fleste av oss begynner umiddelbart å legge planer for hva vi skal bruke de ekstra kronene til. Vi har også noen ideer som kan gi de ekstra pengene et litt lenger liv:

Eller noe helt annet! Det er dine penger, du har jobbet hardt for dem. Ikke la de visne bort i en skuff. Apropos skuff, har du flyttet pensjonskapitalbeviset ditt?

 

Skatt

Tid for skatt

Bruk noen minutter på skattemeldingen, vi gir deg et par tips til hva du bør sjekke. Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Skatt

Slik forholder du deg til økte skattesatser

Regjeringspartiene og SV er blitt enige om å øke satsene for gevinstbeskatning for aksjefond. – For ...

Sjekker du årsoppgaven din?

Børsåret 2019 ble svært godt, men hvordan gikk det med fondene dine? Det kan du sjekke i ...

Hvorfor bør du spare i IPS?

Individuell pensjonssparing er en enkel måte å spare til pensjon på – i tillegg får du skattefordel ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up