Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Fikk hjelp av Fondsguiden

Som personlig trener har Mari Nymoen hjulpet folk å komme i form siden 2008. «Riktig trening kombinert med et sunt og balansert kosthold gjør underverker for kropp og sjel», står det på nettsiden hennes hos SATS Elixia.

Ville komme i økonomisk god form

- Jeg ønsket å komme i form også økonomisk, og spare til fremtiden. Men jeg syns det var vanskelig å finne det riktige «treningsprogrammet» for min økonomi, sier Mari.

Løsningen ble den nye Fondsguiden. Ved å svare på noen spørsmål fant hun den sparingen som passer akkurat hennes risikovilje og tidshorisont.

- Jeg fikk et spareforslag som passet meg godt. Løsningen som jeg fikk foreslått tar hensyn til mine behov. Og så var det enkelt å komme i gang, sier hun.

- Hjalp meg å komme i gang med sparingen

Hensikten med Fondsguiden er at det skal være enkelt å finne sparingen som passer best for den enkelte.

- Jeg jobber blant annet med å hjelpe enkeltmennesker til å endre livsstil. For meg var Fondsguiden en god hjelp til å komme i gang med sparingen. Det har hengt over meg en stund, og nå er jeg veldig glad for at det er i orden. Med automatiske trekk fra kontoen og riktig risiko i en profesjonelt sammensatt portefølje kan jeg heller konsentrere meg om jobben min, sier Mari.

Se også

Fondsprofilene SKAGEN Select

Fondsguiden 

Alt om sparing i fond

< Tilbake til bloggen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up