Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Fikk hjelp av Fondsguiden

Som personlig trener har Mari Nymoen hjulpet folk å komme i form siden 2008. «Riktig trening kombinert med et sunt og balansert kosthold gjør underverker for kropp og sjel», står det på nettsiden hennes hos SATS Elixia.

Ville komme i økonomisk god form

- Jeg ønsket å komme i form også økonomisk, og spare til fremtiden. Men jeg syns det var vanskelig å finne det riktige «treningsprogrammet» for min økonomi, sier Mari.

Løsningen ble den nye Fondsguiden. Ved å svare på noen spørsmål fant hun den sparingen som passer akkurat hennes risikovilje og tidshorisont.

- Jeg fikk et spareforslag som passet meg godt. Løsningen som jeg fikk foreslått tar hensyn til mine behov. Og så var det enkelt å komme i gang, sier hun.

- Hjalp meg å komme i gang med sparingen

Hensikten med Fondsguiden er at det skal være enkelt å finne sparingen som passer best for den enkelte.

- Jeg jobber blant annet med å hjelpe enkeltmennesker til å endre livsstil. For meg var Fondsguiden en god hjelp til å komme i gang med sparingen. Det har hengt over meg en stund, og nå er jeg veldig glad for at det er i orden. Med automatiske trekk fra kontoen og riktig risiko i en profesjonelt sammensatt portefølje kan jeg heller konsentrere meg om jobben min, sier Mari.

Se også

Fondsprofilene SKAGEN Select

Fondsguiden 

Alt om sparing i fond

< Tilbake til bloggen

Personlig økonomi

Aksjefondsparing har vokst til en liten formue på 16 år

Journalist Dag-Henrik Fosse i Stavanger Aftenblad gjorde et lite eksperiment. For 16 år siden ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Personlig økonomi

De fleste vurderer rentefond

I rentewebinaret vårt «Derfor er rentefond et godt alternativ nå» svarte hele 69 prosent at de ...

Nedbetale gjeld eller spare: Hva passer deg best?

Er det bedre å nedbetale gjeld eller spare pengene dine? Spørsmålet er ikke lett å besvare og ...

Skal jeg bruke eller spare konfirmasjonspengene?

Det er ikke likegyldig hvordan konfirmasjonspengene plasseres. Se hva Lasse, Kari og Anne brukte ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up