Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
2 min lesing

Beste globale fond-pris til SKAGEN m2

Det globale eiendomsfondet SKAGEN m2 har vunnet den prestisjetunge Lipper Fund Awards.

SKAGEN m2 er kåret til det beste globale eiendomsfondet over tre år i fem regioner: Europa, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og Nederland. I tillegg er fondet kåret til det beste globale eiendomsfondet over fem år i Tyskland. Også i fjor ble SKAGEN m2 kåret til et av verdens beste eiendomsfond av Lipper.

SKAGEN m2 er også rangert som nummer 13 av 243 i verden over tre år av det uavhengige analyseselskapet Citywire*. Morningstar rangerer også SKAGEN m2 høyt med fem av fem stjerner på tre års horisont*.

SKAGEN m2s porteføljeforvalter Michael Gobitschek er A-rated av Citywire og er rangert som nummer fem av 142 porteføljeforvaltere over tre år i kategorien Property Global Equity. På fem års horisont er Gobitschek rangert som nummer 22 av 105 av Citywire.

-Priser som dette gir oss stor motivasjon til å fortsette å lete etter investeringsmuligheter for kundene våre. Tross markedsuroen er SKAGEN m2 godt posisjonert på lengre sikt, takket være investeringsfilosofien, disiplinert aksjeplukking og et globalt mandat, sier Michael Gobitschek.

SKAGEN m2 er et aktivt forvaltet globalt eiendomsfond. Fondet gir deg tilgang til et ellers vanskelig tilgjengelig globalt eiendomsmarked. Fondet leter etter lavt prisede eiendomsselskaper av høy kvalitet over hele verden. 

* Alle rangeringer er per 30. mars 2020

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up