Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Det globale eiendomsfondet SKAGEN m2 er blitt tildelt det prestisjefylte Lipper Fund Awards.

Fondet er utnevnt til det beste globale eiendomsfond over tre år i hele seks regioner: Norden, Europa, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og Nederland.

SKAGEN m2 er også ranket som nummer en i verden over tre år av det uavhengige fondsanalysefirmaet Citywire*. Morningstar gir også fondet beste rangering og gir det fire av fem stjerner generelt, og fem av fem stjerner på tre års sikt.

Fondets forvalter Michael Gobitschek er AA-ratet av Citywire og rangeres som nummer en av 139 porteføljeforvaltere over tre år i kategorien Eiendom – Globale aksjer. På Citywires femårsliste er Michael Gobitschek plassert som nummer 32 av 102.

*Per 29 april 2019.

Les mer om eiendomsfondet SKAGEN m2.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up