Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
1 min lesing

Investment Europe nominerer SKAGEN m2

6. november 2018

Analysefirmaet Investment Europe har nominert SKAGEN m2 B EUR i kategorien Årets beste eiendomsfond. SKAGEN m2 er et av syv eiendomsfond som er nominert. 

Vinneren blir kåret 6. desember ved Investment Europes "Fund Manager of the Year Awards 2018/19" i London. 

SKAGEN m2 er allerede rangert som verdens beste globale eiendomsfond siste tre år av det uavhengige analyseselskapet Citywire. Også analyseselskapet Morningstar topprangerer SKAGEN m2 og gir det fire av fem stjerner på tre års sikt. Fondets forvalter Michael Gobitschek er AA-ratet av Citywire og rangeres som nummer en i verden av 141 porteføljeforvaltere over tre år i kategorien Eiendom - Globale aksjer

Se hele listen på Investment Europes nettsted

Mer om eiendomsfondet SKAGEN m2

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up