Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Bedre ESG-arbeid kan gi høyere avkastning

Dette spørsmålet stiller investorerene som de siste årene har begynt å integrere ESG-aspekter i sine investeringsbeslutninger seg. Trenden er tydelig og antallet investorer som har undertegnet FNs prinsipper for ansvarlige investeringer (PRI) har økt vesentlig, fra rundt 60 til drøyt 1700 på elleve år.

Hvordan påvirker ESG-faktorer avkastningen? Les hele artikkelen (på engelsk)

Les også:

Han gjør bærekraft i fondene synlig
Bærekraft i fondene hittil i år
Ansvarlige investeringer i SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up