Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Slik håndterer SKAGEN Kon-Tiki Ukraina-krisen

- Dette er først og fremst en tragedie for befolkningen i Ukraina. På mange måter står vi nå overfor et veiskille, sier Fredrik Bjelland.

I likhet med mange andre forvaltere har SKAGEN besluttet å ekskludere alle russiske verdipapirer fra porteføljene. Samtidig er all handel i russiske aksjer stanset nær umiddelbart etter invasjonen, og det er ikke mulig å få solgt aksjene per nå.

- Vi venter på at markedene gjenåpner og at det blir mulig å finne en kjøper til disse aksjene. Vi har et stort ansvar som ansvarlige forvaltere å vite hvem kjøperne er, sier Fredrik.

Det har vært krevende å investere i vekstmarkedene i det siste, men forvalterne leter nå etter selskaper hvor aksjekursene har fått hardere medfart enn det de grunnleggende forholdene tilsier.

 

Aksjemarkedet

Hva gjør du når aksjemarkedene faller?

Hva er det som gjør at noen får superavkastning på sparingen sin, og andre får langt mindre? Hva ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjemarkedet

Globale megatrender setter eiendom i sentrum

Eiendom blir en stadig viktigere del av den globale økonomien. 

Hvordan bør du spare nå?

- Det er i perioder som dette du kan legge grunnlaget for god langsiktig avkastning, sier Pål ...

Fem grunner til at du kan ta børsuro med ro

Det er særlig én ting som gjør at du som fondssparer kan ta børsuro og inflasjonsfrykt med ro. Spar ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up