Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

SKAGEN Vekst kåret til beste globale aksjefond

SKAGEN Vekst har vunnet den prestisjefylte belgiske prisen for fremragende fondsprestasjon. SKAGEN Vekst, som hovedsakelig investerer i Norden og resten globalt, har blitt tildelt tittelen som det beste globale aksjefondet over ett år*. Fondet forvaltes av Søren Milo Christensen og Sondre Solvoll Bakketun.

Ved utgangen av september 2023 hadde SKAGEN Vekst levert imponerende treårs årlig gjennomsnittlig avkastning på 16,8 prosent, 7,1 prosentpoeng foran sin referanseindeks.

- Siden jeg tok over som hovedforvalter i 2018, har fondets sterke avkastning i stor grad blitt drevet av god aksjeplukking. De siste tre årene har aksjevalget ført til meravkastning i 12 av 13 land og i 8 av 10 sektorer. Vi er trygge på at vår verdibaserte  tilnærming gir nedsiderisikobeskyttelse og bør bidra til at fondet fortsetter å levere solid avkastning til kundene når fondet nå nærmer seg sitt 30-årsjubileum, sier Søren Milo Christensen, hovedforvalter i SKAGEN Vekst.

*basert på ett års avkastning mellom 1. juli 2022 og 30. juni 2023.

Aksjefond

SKAGEN Global: Tålmodig og langsiktig

Vårt globale aksjefond har i år ligget etter den teknologitunge globale indeksen, men er godt ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjefond

SKAGEN Global på topp

Det tyske finansmagasinet Das Investment har kåret SKAGEN Global til det beste aksjefondet i sin ...

SKAGEN Global: Flere veier til suksess

I et stadig mer konsolidert marked, er kunsten å satse på de rette selskapene avgjørende for ...

SKAGEN Kon-Tiki: Sunn fornuft og solid avkastning

Det er vind i seilene for vekstmarkedsfondet SKAGEN Kon-Tiki. Takket være god selskapsplukking og ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up