Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Last ned den nye appen vår

SKAGEN har lansert en ny app som vi tror vil gjøre det enklere å få oversikten over investeringene dine. Med et oppdatert design, er den nye appen ikke bare mer spennende visuelt, men også mer brukervennlig. 

Vi spurte kundene våre om innspill til appen vår, og mange av innspillene har vi tatt med i utviklingen av den nye versjonen. Blant annet kan du nå kjøpe og selge fond direkte i appen, og i tillegg opprette spareavtaler. Du får også kursvarsler dersom du ønsker å følge fondene dine fra dag til dag.

Vi har laget en forbedret kontoside der du finner all nødvendig informasjon om fondene dine og kontoene dine. I tillegg støtter appen nå dark mode, en funksjon mange har etterspurt, for en mer behagelig skjermopplevelse i lavt lys.

En ny funksjon vi tror du vil sette pris på, er push-varsler for fullførte ordre. Dette betyr at du vil bli umiddelbart varslet når en transaksjon er fullført.

Og som alltid setter vi pris på tilbakemeldinger, så vi har lagt til en funksjon der du kan gi oss tilbakemelding direkte i appen. Dine meninger hjelper oss med å forbedre appen som hele tiden videreutvikles, så vi blir veldig glade for ros og ris.

Hva må du gjøre?

Hvis du allerede har lastet ned SKAGEN-appen trenger du i utgangspunktet ikke gjøre noe, dersom du har automatiske oppdateringer av apper installert på mobilen din. For alle dere som ennå ikke har lastet ned appen, anbefaler vi at du tester den ut. Søk etter "SKAGEN" der du vanligvis henter apper, og laste ned den nye versjonen. Første gang du bruker den nye appen må du logge inn.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up