Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Nyttårsforsett: start sparing

De fleste nyttårsforsetter går i glemmeboken etter kort tid. Heldigvis er noen enklere å sette ut i livet enn andre. Ønsker du å starte sparing men ennå ikke kommet i gang, trenger du et par minutter og BankID (på mobil eller brikke).

Slik kommer du i gang

• Start med å finne ut hvilke(t) fond du vil spare i – er du usikker har vi gjort det enkelt for deg med Fondsguiden . Den anbefaler fond tilpasset din tidshorisont og risikovilje.
Bruk BankID enten på mobil eller brikke for å starte sparingen i dag.
• Du blir guidet gjennom kjøpet – på et par minutter er du i gang

Derfor er spareavtale smart

Med en spareavtale  gjør du som proffene – du sparer både når markedene går opp og ned. Det er ganske smart, for da får du en god gjennomsnittspris på fondsandelene dine. På lang sikt vil jevnlig sparing i aksjefond øke sannsynligheten for at du får en god avkastning på sparepengene dine.

Jevn sparing med en spareavtale reduserer også risikoen for at du sparer på et ugunstig tidspunkt.
Spareavtaler er en av de enkleste måtene å spare på. Pengene trekkes automatisk fra kontoen din. Når du er kommet vel i gang så slipper du å gjøre noe mer. Men husk: du kan når som helst ta ut pengene hvis du skulle trenge det.

Godt nytt spareår!

Les også

Dette er spareavtale
Mer om våre fond

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up