Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Navigering i urolige aksjemarkeder

I denne artikkelen ser investeringsdirektør Alexandra Morris nærmere på hvordan du som investor kan utnytte turbulensen for å øke den langsiktige avkastningen. 

I artikkelen kan du blant annet lese om: 

  • Vår forklaring på hvorfor ustabiliteten i markedene har kommet tilbake, og hva det betyr for investorer. 
  • Hvordan vi setter sammen porteføljene for å minimere risikoen. 
  • Hvorfor markedsturbulensen kan fortsette og hvordan investorer kan utnytte det til å øke den langsiktige avkastningen. 

Les hele artikkelen her (på engelsk) 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up