Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Hvordan er markedsutsiktene for 2023?

Ved inngangen til året 2022 spådde Alexandra Morris at året nok kom til å bli ganske humpete, altså urolig. Det fikk hun mer rett i enn hun kanskje kunne forutse. I et webinar sammen med Storebrands Olav Chen gikk hun gjennom børsåret 2022 og kom med sine antakelser for neste år. Det som overrasket henne mest i 2022?

- Det som overrasket mest var naturligvis krig i Europa, men også hvor raskt vi har klart å kvitte oss med avhengigheten av russisk gass, sier Alexandra i webinaret.

Hva tror de to ekspertene om neste år?

- Jeg tror vi kommer til å humpe videre på dette nivået til vi får fast grunn under føttene. Spørsmålet er hvor mye sentralbankenes innstramming vil påvirke økonomiene. Det vil nok bli en resesjon, men hvor dyp den blir er fortsatt usikkert, sier Alexandra.

- Jeg tror det store spørsmålet i 2023 blir hvor sannsynlig en resesjon er, og om vi får en myk eller hard landing, sier Olav Chen.

 

Aksjemarkedet

August: Sterke fondsresultater tross geopolitisk uro

Militærkupp i Afrika og svakere utsikter i Kina var ikke nok til å stoppe SKAGENs aksjefond. I ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjemarkedet

Fart i vekstmarkedene i juli

Rentene fortsetter å stige men både inflasjonen og forbruket viste seg fra en bedre side enn på ...

Kunstig og ekte intelligens: En dynamisk duo

På kort sikt har kunstig intelligens (AI) drevet teknologiaksjer opp. Men den langsiktige effekten ...

Hva skjer i banksektoren nå?

Det har stormet i banksektoren i det siste. Hvordan ser SKAGEN på uroen, og hvor sannsynlig er det ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up