Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Hva mener forvalterne om fremtidsutsiktene?

I høst forsøker vi noe nytt. Vi har samlet forvaltere, investeringsdirektør og sjefen for rådgiverne for å gi deg førstehånds informasjon og oppdatering om fondene og markedene fremover. Vi har samlet våre eksperter i én digital sending - som du kan se på når du har tid og lyst.

Hva skjer i markedene?

Porteføljeforvalterne Knut Gezelius i SKAGEN Global og Fredrik Bjelland i SKAGEN Kon-Tiki gir deg en oppdatering på sine fond og hva de mener vil prege sine markeder fremover. Investeringsdirektør Alexandra Morris er selvsagt også med og gir en oppdatering på fondene og utsiktene fremover.

Hvordan bør du spare nå?

Vi avslutter sendingen med gode spareråd fra direktør for formuesforvaltning Pål Bergskaug. Er det på tide med rentefond igjen, og i så fall hvordan gjør du det? Pål gir deg svaret.

 

Aksjemarkedet

Hva gjør du når aksjemarkedene faller?

Hva er det som gjør at noen får superavkastning på sparingen sin, og andre får langt mindre? Hva ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjemarkedet

Globale megatrender setter eiendom i sentrum

Eiendom blir en stadig viktigere del av den globale økonomien. 

Hvordan bør du spare nå?

- Det er i perioder som dette du kan legge grunnlaget for god langsiktig avkastning, sier Pål ...

Fem grunner til at du kan ta børsuro med ro

Det er særlig én ting som gjør at du som fondssparer kan ta børsuro og inflasjonsfrykt med ro. Spar ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up