Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Hva mener forvalterne om fremtidsutsiktene?

I høst forsøker vi noe nytt. Vi har samlet forvaltere, investeringsdirektør og sjefen for rådgiverne for å gi deg førstehånds informasjon og oppdatering om fondene og markedene fremover. Vi har samlet våre eksperter i én digital sending - som du kan se på når du har tid og lyst.

Hva skjer i markedene?

Porteføljeforvalterne Knut Gezelius i SKAGEN Global og Fredrik Bjelland i SKAGEN Kon-Tiki gir deg en oppdatering på sine fond og hva de mener vil prege sine markeder fremover. Investeringsdirektør Alexandra Morris er selvsagt også med og gir en oppdatering på fondene og utsiktene fremover.

Hvordan bør du spare nå?

Vi avslutter sendingen med gode spareråd fra direktør for formuesforvaltning Pål Bergskaug. Er det på tide med rentefond igjen, og i så fall hvordan gjør du det? Pål gir deg svaret.

 

Aksjemarkedet

August: Sterke fondsresultater tross geopolitisk uro

Militærkupp i Afrika og svakere utsikter i Kina var ikke nok til å stoppe SKAGENs aksjefond. I ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjemarkedet

Fart i vekstmarkedene i juli

Rentene fortsetter å stige men både inflasjonen og forbruket viste seg fra en bedre side enn på ...

Kunstig og ekte intelligens: En dynamisk duo

På kort sikt har kunstig intelligens (AI) drevet teknologiaksjer opp. Men den langsiktige effekten ...

Hva skjer i banksektoren nå?

Det har stormet i banksektoren i det siste. Hvordan ser SKAGEN på uroen, og hvor sannsynlig er det ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up