Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Maleri som viser seilskuter og en moderne bøye midt i bildet
Holger Drachmann,Fregatten ”Jylland” udfor Elfsborg i krap strømsø,1875. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Etter at vi lanserte Compass by SKAGEN 10. mai har nær 15.000 sjekket det nye sparekonseptet. Blant annet har vi laget fem unike spareprofiler som vi har kalt SKAGEN Select. Alle spareprofilene er forskjellige: SKAGEN Select-profilene er såkalte fond-i-fond, og består av ulike aksje- og rentefond, både SKAGENs egne og noen nøye utvalgte eksterne fond. Alle kan finne et Select-fond som passer dem.

Spareprofiler tilpasset ditt behov

Hittil har det vært stor interesse for SKAGEN Select 100 – spareprofilen som består av 100 prosent aksjefond. Denne profilen passer deg som vil ha en kombinasjon av ulike globale aksjefond og som tåler at verdien svinger i takt med aksjemarkedet.

Men vi har flere spennende profiler – for den som ønsker mindre risiko, men samtidig bedre avkastningsmuligheter enn å spare på høyrentekonto i bank. For de som tåler litt mer svingninger har vi  SKAGEN Select 80 og SKAGEN Select 60. De har størstedelen av kapitalen plassert i brede, globale aksjefond, men har i tillegg en del av kapitalen plassert i ulike rentefond, for å jevne ut svingningene.

Fordelene med å kombinere aksje- og rentefond på denne måten er at du får både i pose og sekk – aksjeavkastning og stabilitet fra rentedelen av porteføljen.

Slik finner du din spareprofil

Vi har utviklet et brukervennlig veiledningsverktøy som gjør det enkelt å finne spareprofilen som passer deg best. Spareverktøyet Fondsguiden hjelper deg å navigere for å finne den optimale løsning, tilpasset din risikovilje og tidshorisont. Du kan følge utviklingen på PC eller mobil.

Prøv Fondsguiden og finn din spareprofil 

Les mer om Compass by SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up