Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av mann
Administrerende direktør Øyvind Schanke er glad for den positive utviklingen i fondene.

De siste 12 månedene har vært veldig gode for SKAGENs fond. 10 av 11 fond er foran referanseindeks, vekstmarkedene viser stabil og god utvikling, og per 15. mai har to av våre største aksjefond notert nye toppkurser.

Kursrekorder

Da børsene stengte fredag 12. mai var kursen i 20 år gamle aksjefondet SKAGEN Global 1 598,3 - så høy har den aldri vært før. I praksis har SKAGEN Global levert 10,3 prosent avkastning hittil i år. De siste 12 månedene har fondet levert 21,6 prosents avkastning.

SKAGEN Kon-Tiki feirer 15 år i år, og kursen på fredag var rekordhøye 862,8. Hittil i år har vekstmarkedsfondet vårt gitt hele 18,3 prosents avkastning. Har du vært invester i SKAGEN Kon-Tiki de siste 12 månedene har du fått 34,6 prosent avkastning.

De fleste av fondene våre har tilsvarende gode tall – les mer i statusrapportene.

- Ser fremover

Endringer er den nye hverdagen for de fleste bedrifter – også SKAGEN. De siste årene har vi gjort endringer i organisasjonen, og også på produktsiden. Compass by SKAGEN ble lansert 10 mai og er vår nye guide til unik og robust sparing. Det skal gjøre det enklere å finne sparingen som passer deg best.

- Vi er godt fornøyd med utviklingen i fondene det siste året. Alle viser god fart fremover, og endringene vi har gjennomført har vist seg å være riktige. Avkastningen er i bedring, når 10 av 11 fond ligger foran sine indekser siste 12 måneder. Vi jobber hardt hver dag for å levere god avkastning og i tillegg gi en god kundeopplevelse til andelseierne våre, som de selvsagt har grunn til å forvente fra oss. Derfor er det ekstra hyggelig at mottakelsen til Compass by SKAGEN har vært så god. Jeg ønsker alle en riktig fin nasjonaldag - gratulerer med dagen på forskudd, sier administrerende direktør Øyvind Schanke.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up