Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av to menn
Knut Harald Nilsson blir den eneste hovedforvalteren i SKAGEN Kon-Tiki. Kristoffer Stensrud skal bruke tiden på aksjeplukking.

Knut Harald Nilsson har vært en del av SKAGEN Kon-Tiki-teamet siden 2006 og har ledet fondet sammen med Kristoffer siden 2014. Han har 25 års erfaring fra finansindustrien, inkludert ulike lederroller.

- Jeg er stolt over å lede dette fondet fremover. Nå som Kristoffer velger å konsentrere seg om idégenerering og aksjeplukking har jeg styrket tro på at vi vil nå målsettingen om å bedre fondets avkastning, sier Knut Harald.

- Det er aksjeplukking som er gøy. Det er derfor en glede å overlate «papirmølla» til Knut Harald, og kunne bruke all min tid på å finne de beste investeringsmulighetene for Kon-Tiki-kundene. Vi har ikke vært fornøyde med avkastningen de siste årene, og ved å gjøre disse endringene styrker vi arbeidet med å levere bedre avkastning for kundene, sier Kristoffer.

I tillegg til å være en av hovedeierne i SKAGEN AS, er Kristoffer en stor investor i fondet og dedikert medlem av porteføljeteamet i SKAGEN Kon-Tiki.

Oppretter produktspesialist-team

For å styrke service og kommunikasjon til våre kunder, har SKAGEN utnevnt Hilde Jenssen til å lede teamet av produktspesialister fra 12. oktober. Hun har jobbet som porteføljeforvalter i SKAGEN Kon-Tiki siden 2013 og har mer enn 20 års investeringserfaring, inkludert investeringsanalyse og selektering av fondsforvaltere.

- Hilde er den opplagte kandidaten til å lede den nye avdelingen. Hun har en sjelden kombinasjon av lang investeringserfaring og ypperlige kommunikasjonsferdigheter. Vi ser frem til de fordelene dette teamet vil gi våre kunder, sier Timothy Warrington, viseadministrerende direktør i SKAGEN.

SKAGEN Kon-Tiki består i dag av fire porteføljeforvaltere, Knut Harald Nilsson, Kristoffer Stensrud, Erik Landgraff og Cathrine Gether.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up