Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

SKAGENs forvaltere om USA-valget

4. november 2016

Når amerikanerne tirsdag 8. november krysser av på stemmeseddelen kan det skape store bevegelser i aksjemarkedene verden over. Selv om SKAGEN Fondenes investeringsfilosofi er bottom-up og verdibasert er det amerikanske valget en risikofaktor som har inngått i forvalternes vurderinger i flere måneder. 

I et lengre intervju med hovedforvalter i SKAGEN Kon-Tiki Knut Harald Nilsson og hovedforvalter i SKAGEN Global Knut Gezelius, snakker de om hvordan SKAGENs to største aksjefond er posisjonert før det kommende valget. 

Du kan lese hele artikkelen på engelsk: Race for the White House; What does the US election mean for SKAGEN? 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up