Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Mangfold og inkluderingsrapport 2020

15. mars 2021

Mangfold og inkludering gjør oss bedre i stand til å forstå kundene våre og å gi helhetlig service og oppfølging. Det gjør oss også bedre i stand til å sette sammen team med ulike kvaliteter og talenter, samt å fatte bedre beslutninger ved at vi får færre blindsoner. I SKAGEN mener vi at mangfold og inkludering gis oss muligheter, snarere enn utfordringer. 

Å investere i et mangfoldig arbeidsmiljø er mer enn bare en god investering - det er også det riktige å gjøre. Utfordringene rundt ulikheter og ekskludering er dessverre fortsatt tilstede i samfunnet. Vi kan kun overvinne dette dersom både organisasjoner og hver og en av oss bidrar. 

SKAGENs visjon er å gi kundene våre best mulig risikojustert avkastning, service og oppfølging. Vi trenger våre medarbeideres fulle støtte for å nå dette målet. Dersom vi ønsker å være en troverdig og fremgangsrik pådriver for positiv endring må vi ha en helhetlig tilnærming. Vi fokuserer derfor innsatsen mot disse gruppene: ledelse, ansatte og samarbeidspartnere. Med Mangfold og inkluderingsrapporten 2020 (på engelsk) deler vi noen øyeblikksbilder av hvor vi er som selskap akkurat nå, og fremskrittene vi har gjort. 

Bærekraft

Bærekraftrapport 2023:Investeringer for økonomisk gevinst og bærekraft

Selv om vi ikke hevder å kunne sette en stopper for klimaendringene, kan vi med sikkerhet si at når ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Bærekraft

SFDR: Hva er det, og hvordan vil det påvirke meg som kunde?

Du har kanskje allerede hørt om SFDR, den nye bærekraftlovgivningen for finans som EU er i ferd med ...

Slik engasjerer vi oss i bærekraft i selskapene

En viktig del av arbeidet som aktiv forvalter er å undersøke selskapene grundig og dytte dem i en ...

Postkort fra Brasil 3: Raizen og bioenergi

Det brasilianske selskapet Raizen, en av investeringene i SKAGEN Kon-Tikis portefølje, har en ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up