Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Mangfold og inkluderingsrapport 2020

15. mars 2021

Mangfold og inkludering gjør oss bedre i stand til å forstå kundene våre og å gi helhetlig service og oppfølging. Det gjør oss også bedre i stand til å sette sammen team med ulike kvaliteter og talenter, samt å fatte bedre beslutninger ved at vi får færre blindsoner. I SKAGEN mener vi at mangfold og inkludering gis oss muligheter, snarere enn utfordringer. 

Å investere i et mangfoldig arbeidsmiljø er mer enn bare en god investering - det er også det riktige å gjøre. Utfordringene rundt ulikheter og ekskludering er dessverre fortsatt tilstede i samfunnet. Vi kan kun overvinne dette dersom både organisasjoner og hver og en av oss bidrar. 

SKAGENs visjon er å gi kundene våre best mulig risikojustert avkastning, service og oppfølging. Vi trenger våre medarbeideres fulle støtte for å nå dette målet. Dersom vi ønsker å være en troverdig og fremgangsrik pådriver for positiv endring må vi ha en helhetlig tilnærming. Vi fokuserer derfor innsatsen mot disse gruppene: ledelse, ansatte og samarbeidspartnere. Med Mangfold og inkluderingsrapporten 2020 (på engelsk) deler vi noen øyeblikksbilder av hvor vi er som selskap akkurat nå, og fremskrittene vi har gjort. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up