Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Bærekraftrapport første kvartal: Snøballeffekten

Les bærekraftrapporten for første kvartal

Har du noen gang forsøkt å rulle en kram snøball ned en bakke og sett hvordan den raskt vokser seg større? For hver gang den ruller samler den stadig mer snø og til slutt ruller den av seg selv når den blir stor nok.

Dette bildet passer for å beskrive situasjonen vi nå ser, hvor folks forståelse for alvorlige klimaendringer, og økende forskjeller øker raskt. Det er et grunnleggende behov for at dette tas på alvor også hos porteføljeselskapene våre.

SKAGEN er en av mange "snøfnugg" som nå deltar i arbeidet med å bedre bærekraft hos alle selskapene vi er investert i. Målet vårt er moderat i et globalt perspektiv. Fondene våre eier kun en liten brøkdel av selskapene i verden. Men vi vil bruke vår stemme til å sette søkelys på problemstillinger vi mener vil bevege oss i riktig retning.

Sammen med FN, forbrukerorganisasjoner, investorallianser, klimainitiativ, globale bærekraftstandarder, teknologiutvikling og regelverk er SKAGEN fast bestemt på å gjøre vår del av jobben. Vi fokuserer på viktige forretningsmuligheter og selskapenes drift.

Bærekraftrapporten for første kvartal tar for seg hvordan vi har engasjert oss i det siste, alt fra miljø-, samfunns-, og selskapsstyringsspørsmål. Vi fortsetter å engasjere oss og velger kampene som vil føre til viktige forbedringer. Vi lover å fortsatt rapportere seiere og utfordringer til dere.

 

 

Bærekraft

Bærekraftrapport 2023:Investeringer for økonomisk gevinst og bærekraft

Selv om vi ikke hevder å kunne sette en stopper for klimaendringene, kan vi med sikkerhet si at når ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Bærekraft

SFDR: Hva er det, og hvordan vil det påvirke meg som kunde?

Du har kanskje allerede hørt om SFDR, den nye bærekraftlovgivningen for finans som EU er i ferd med ...

Slik engasjerer vi oss i bærekraft i selskapene

En viktig del av arbeidet som aktiv forvalter er å undersøke selskapene grundig og dytte dem i en ...

Postkort fra Brasil 3: Raizen og bioenergi

Det brasilianske selskapet Raizen, en av investeringene i SKAGEN Kon-Tikis portefølje, har en ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up