Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Noen ganger kan det være vanskelig å velge. Med et av markedets største utvalg vet vi at mange kunder blir overveldet av lange lister med norske og utenlandske fond. Hvilke fond skal du velge?

Vi gjør det enklere for deg. I tillegg til SKAGENs egne aktivt forvaltede aksjefond tilbyr vi en rekke ulike typer fond fra anerkjente forvaltere. Dette er noe av det du kan velge mellom:

Hvorfor kjøpe andre fond gjennom SKAGEN?

Fordelen med å kjøpe fond fra andre forvaltere på SKAGENs plattform er flere:

  • Du får full oversikt over fondene på en av markedets beste nettløsninger
  • Gratis rådgivning fra fondseksperten SKAGEN
  • Invitasjoner til arrangementer og skreddersydd kommunikasjon
  • Ingen kostnader for aksjesparekonto

Lurer du på hvordan du enklest kan sette sammen en spareportefølje? Prøv fondsguiden vår.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up