Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

SKAGEN ble en del av Storebrand-gruppen i fjor. Vi fortsetter som en uavhengig, ledende fondsforvalter i Norden, med uavhengig forvaltning av aksjefondene og samme investeringsfilosofi som før. Våre kunder vil fortsatt få den samme, velkjente SKAGEN-servicen – den eneste forskjellen er at du fremover får enda flere fond og produkter å velge mellom.

Felles systemer

SKAGEN og Storebrand Asset Management etablerer en felles driftsplattform. Ved å samle kunnskap og erfaring på ett sted, stiller vi sterkere i arbeidet med å utvikle gode løsninger fremover for kundene våre.

Vår felles plattform omfatter IT-drift, utvikling av investeringsløsninger, kundeoppgjør, andelseierregister, kursfastsettelse, verdipapirhandel og fondsregnskap. Endringen iverksettes 1. juli 2018.


Rentefondene flyttes under Storebrand-paraplyen

Storebrand Asset Management (SAM) vil ta over porteføljeforvaltningen for SKAGENs rentefond (SKAGEN Høyrente, SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning) fra 1. september 2018.

SAM er en av de ledende forvalterne av rentefond i Skandinavia, med et svært godt miljø for makroøkonomisk analyse og renteforvaltning.

Fondene fortsetter som i dag og forblir selvstendige SKAGEN-fond.Vi vil fortsatt sende deg nyhetsbrev, månedsrapporter og invitasjoner til relevante arrangementer.

Har du spørsmål til oss om kundeforholdet ditt? Ta kontakt med oss på telefon 51 80 39 00, chat eller e-post.

Les også

Hjelper deg å velge i fondsjungelen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up