Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

SKAGEN ble en del av Storebrand-gruppen i fjor. Vi fortsetter som en uavhengig, ledende fondsforvalter i Norden, med uavhengig forvaltning av aksjefondene og samme investeringsfilosofi som før. Våre kunder vil fortsatt få den samme, velkjente SKAGEN-servicen – den eneste forskjellen er at du fremover får enda flere fond og produkter å velge mellom.

Felles systemer

SKAGEN og Storebrand Asset Management etablerer en felles driftsplattform. Ved å samle kunnskap og erfaring på ett sted, stiller vi sterkere i arbeidet med å utvikle gode løsninger fremover for kundene våre.

Vår felles plattform omfatter IT-drift, utvikling av investeringsløsninger, kundeoppgjør, andelseierregister, kursfastsettelse, verdipapirhandel og fondsregnskap. Endringen iverksettes 1. juli 2018.


Rentefondene flyttes under Storebrand-paraplyen

Storebrand Asset Management (SAM) vil ta over porteføljeforvaltningen for SKAGENs rentefond (SKAGEN Høyrente, SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning) fra 1. september 2018.

SAM er en av de ledende forvalterne av rentefond i Skandinavia, med et svært godt miljø for makroøkonomisk analyse og renteforvaltning.

Fondene fortsetter som i dag og forblir selvstendige SKAGEN-fond.Vi vil fortsatt sende deg nyhetsbrev, månedsrapporter og invitasjoner til relevante arrangementer.

Har du spørsmål til oss om kundeforholdet ditt? Ta kontakt med oss på telefon 51 80 39 00, chat eller e-post.

Les også

Hjelper deg å velge i fondsjungelen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up