Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Viggo Johansen, Børn, der maler forårsblomster, 1894. Maleriet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

2017 var på mange måter en milepæl for SKAGEN og kundene. Tre av fondene jubilerte, SKAGEN Global feiret 20 år, SKAGEN Kon-Tiki 15 år og SKAGEN m2 feiret 5 år med gode resultater.

Sjelden har et år gitt så små svingninger i de globale aksjemarkedene, og for første gang på en del år viste vekstmarkedene bedre resultater enn de utviklede markedene. SKAGENs fond leverte god absoluttavkastning, og samtlige rentefond slo sine referanseindekser.

Les SKAGEN Fondenes årsrapport 2017 (PDF)

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up