Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Viggo Johansen, Børn, der maler forårsblomster, 1894. Maleriet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

2017 var på mange måter en milepæl for SKAGEN og kundene. Tre av fondene jubilerte, SKAGEN Global feiret 20 år, SKAGEN Kon-Tiki 15 år og SKAGEN m2 feiret 5 år med gode resultater.

Sjelden har et år gitt så små svingninger i de globale aksjemarkedene, og for første gang på en del år viste vekstmarkedene bedre resultater enn de utviklede markedene. SKAGENs fond leverte god absoluttavkastning, og samtlige rentefond slo sine referanseindekser.

Les SKAGEN Fondenes årsrapport 2017 (PDF)

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up