Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Søren Milo Christensen har 18 års erfaring fra fondsbransjen.

Søren, som for tiden er medforvalter på SKAGEN Global, kom til SKAGEN i 2010. Han har 18 års erfaring fra fondsbransjen, og vil nå jobbe sammen med Alexander Stensrud på vårt globale/nordiske aksjefond SKAGEN Vekst.

Øyvind Fjell har valgt å forlate SKAGEN for å søke nye utfordringer, og vil begynne hos DNB i Oslo.

- Etter åtte år med betydningsfulle bidrag til SKAGEN Global mener vi at Søren er en perfekt kandidat til å overta ledelsen av SKAGEN Vekst. Alle porteføljeteamene jobber tett sammen og det er allerede et godt samarbeid og god dynamikk mellom Søren og Alexander.

- Vi er selvfølgelig lei oss for å miste en så god forvalter som Øyvind Fjell, og vi ønsker han lykke til, sier investeringsdirektør Alexandra Morris.

Knut Gezelius og Chris Tommy Simonsen vil fortsette forvaltningen av SKAGEN Global. Da fondet har en ganske konsentrert portefølje med rundt 45 selskaper, er det ikke i planene å erstatte Søren. SKAGENs porteføljeavdeling har en sterk gruppe forvaltere som jobber på tvers av teamene, og SKAGEN Global vil fortsette å høste fordeler av dette samarbeidet. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up