Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

- La aldri en god krise gå til spille, var rådet Kristoffer Stensrud ga Knut Gezelius, da SKAGEN samlet tre av SKAGEN Globals tidligere og nåværende forvaltere i slutten av september.

Det globale aksjefondet fyller 20 år i år. Kristoffer Stensrud var den første forvalteren i fondet, og i jubileumssamtalen med Kristian Falnes og Knut Gezelius ga han Asiakrisen på slutten av 1990-tallet mye av æren for at fondet fikk en så god start.Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up