Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Vi har stor pågang fra kunder som er nysgjerrige på den nye aksjesparekontoen som kommer fra 1. september. Du trenger ikke vente på den datoen. Bestill aksjesparekonto i SKAGEN i dag.

Slik bestiller jeg aksjesparekonto:

  1. Logg deg inn i Handelsportalen
  2. Følg anvisningene på skjermen
  3. Du slipper å gjøre noe mer – vi overfører for deg 1. september

Fordeler med aksjesparekonto i SKAGEN

Med en aksjesparekonto slipper du ikke unna skatten, men du utsetter skatt på gevinsten du oppnår.

  1. I SKAGENs aksjesparekonto kan du kjøpe og selge SKAGENs aksjefond uten å betale skatt på gevinsten
  2. Du kan ta ut opprinnelig innbetalt beløp (kostpris) på aksjefond uten å betale skatt. Først når du tar ut gevinster fra aksjesparekontoen betaler du skatt.
  3. Du beholder kundeforholdet i SKAGEN og fortsetter å motta invitasjoner og nyttig informasjon fra oss.

Spørsmål og svar og aksjesparekonto

Noen viktige poeng

Planlegger du å overføre aksjefond som gave til andre personer i nær fremtid, eller har urealisert tap på din beholdning, så kan dette bety at direkte flytting til aksjesparekonto ikke er det rette for deg. Når bør du vurdere å ikke flytte?

Skattefri flytting

Aksjesparekonto innføres med et overgangsvindu. Ut året kan du flytte aksjefondene skattefritt. Fra og med 1. januar 2018 vil flytting til aksjesparekonto bli behandlet som en skattemessig realisasjon.

Lurer du på noe rundt aksjesparekonto?

Ta kontakt med oss på telefon 51 80 39 00 eller send en e-post til kundeservice@skagenfondene.no. Vi hjelper deg å finne løsningen som er best for deg.

Aksjesparekonto i SKAGEN

Spørsmål og svar om aksjesparekonto 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up