Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Opprinnelig var tidsfristen for å skattefritt flytte verdipapirer til aksjesparekonto satt til nyttårsaften 2017, men i forslaget til statsbudsjett foreslo regjeringen å utvide fristen. Fredag 15. desember vedtar Stortinget denne utsettelsen. Du har nå et år på deg til å opprette og flytte aksjefondsandeler til SKAGEN, uten at det utløser skatt.

Mange fond å velge mellom

Noen måneder ut i 2018 utvider vi tilbudet på aksjesparekonto i SKAGEN. Da kan du velge mellom rundt 200 ulike aksjefond i en enkel og brukervennlig løsning. Ønsker du å vite mer om utviklingen og hvilke fond som blir tilgjengelige, kan du melde deg på nyhetsbrevet for aksjesparekonto, så holder du deg oppdatert.

Flyttemarkedet er stengt for i år

De ulike fondsforvalterne er enige om å stenge flyttemarkedet for i år. Det betyr for eksempel at du ikke kan flytte din aksjesparekonto fra en annen forvalter til SKAGEN. Med utvidet tidsfrist for flytting ut 2018 har du god tid på deg til å flytte etter nyttår. Husk at du fortsatt kan opprette aksjesparekonto i SKAGEN, helt frem til nyttårsaften i år.

Les også

Dette er aksjesparekonto
Spørsmål og svar om aksjesparekonto
Opprett aksjesparekonto i SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up