Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

I begynnelsen av 2018 kan du velge mellom 200 aksjefond på SKAGENs aksjesparekonto.

Aksjesparekonto er en smart løsning for deg som ønsker fleksibilitet i fondssparingen, og samtidig utsette gevinstskatten mens du sparer.

Over 200 fond

Det er flere fordeler med en aksjesparekonto i SKAGEN. I tillegg til utsatt skatt så lenge du lar gevinsten stå på kontoen, får du tilgang på SKAGENs gode rådgivning og invitasjon til ulike arrangementer.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt tilbud. I begynnelsen av 2018 utvider vi antall aksjefond som er tilgjengelig for våre kunder, slik at du kan velge mellom SKAGENs egne aksjefond og  200 eksterne fond. Litt senere utvider vi tilbudet enda mer og gir deg mulighet til å velge i over 500 fond. Ut over i 2018 vi vil se på muligheten for å tilby handel av børsnoterte aksjer.

- Vi ser at mange av våre kunder ønsker fleksibilitet til å velge mellom flere fond. Vi har hele tiden jobbet for å utvide tilbudet, og gleder oss til å kunne gi kundene det de ønsker, sier direktør for formuesforvaltning i SKAGEN Pål Bergskaug. Han lover at vårt tilbud skal kjennetegnes av samme gode rådgivning på porteføljenivå som du som kunde kjenner i dag.

Nyttige tips til aksjesparekonto

  • Du kan ha så mange aksjesparekontoer du vil, hos så mange leverandører du vil. Det er gratis å opprette aksjesparekonto i SKAGEN og vi tar ingen administrasjonsgebyrer.
  • Du kan overføre en aksjesparekonto til en annen uten å realisere skatt. Men du kan ikke dele en aksjesparekonto på flere personer. Et tips er å opprette like mange aksjesparekontoer som du ønsker å gi bort.
  • Flytter du midlene dine fra SKAGEN til en annen forvalter «mister» vi deg og kan ikke lenger gi deg rådgivning eller invitasjoner til arrangementer.

Nyttige linker

Spørsmål og svar om aksjesparekonto
Opprett aksjesparekonto i SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up