Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrettfoto av kvinne
Alexandra Morris har 20 års erfaring fra finansbransjen bade i Norge og utlandet. 1. september starter hun som ny investeringsdirektør i SKAGEN.

Alexandra Morris har 20 års erfaring fra finansindustrien, både som forvalter, megler og investeringsdirektør. Hun kommer til SKAGEN fra DNB Asset Management der hun har vært investeringsdirektør siden august 2015.

- SKAGEN er det mest spennende forvaltermiljøet i Skandinavia, og for meg er det en fantastisk mulighet å være med og videreutvikle selskapet i årene som kommer, sier påtroppende investeringsdirektør Alexandra Morris.

Leder porteføljeavdelingen

Med sin lange erfaring både i Norge og internasjonalt er Alexandra et velkomment tilskudd til porteføljeavdelingen. Morris skal blant annet lede 24 porteføljeforvaltere som forvalter 12 fond.

- Vi har kjent Alexandra i mange år og setter pris på hennes faglige dyktighet, direkte væremåte og tror hun vil trives og bidra til å videreutvikle SKAGEN i årene som kommer, sier porteføljeforvalter og SKAGEN-gründer Kristoffer Stensrud .

Morris tar over etter administrerende direktør Leif Ola Rød, som har vært fungerende i begge stillinger siden april.

Les også:

Alexandra Morris velger SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up