Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Kenneth Rogoff taler under Nyttårskonferansen 2017.
Kenneth Rogoff er en av hovedtalerne under Nyttårskonferansen 2017. Foto: Elisabeth Sperre Alnes.

Etter dette er det langt mindre klart hva som vil skje, fortalte Rogoff, som er en verdenskjent samfunnsøkonom, professor og stormester i sjakk. I Norge kjenner vi ham som en skarpskodd skribent og innsiktsfull debattant.

Rogoff har doktorgrad fra Yale University og er i dag professor ved Harvard University. Han har også jobbet for det Internasjonale Pengefondet (IMF). Rogoff har skrevet en rekke bøker blant annet "Foundations of International Macroeconomics" og "This Time Is Different: Eight Centuries of Financial Folly".

Kenneth Rogoff i media:

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up