Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Donald Trump holder hendene opp
Valget av Donald Trump skapte sjokkbølger i markedene. I 2017 tiltrer han som president, samtidig er det en rekke andre valg og politiske prosesser å følge med på i år. Foto: Bloomberg

Det er vanskelig å spå, særlig om fremtiden. Men allerede nå kan vi med ganske stor sikkerhet peke på noen faktorer som kommer til å prege 2017.

3 faktorer

  1. Politikk
  2. Vekstmarkeder
  3. Renter

Porteføljestrateg Stein Svalestad ser på hvordan disse tre faktorene vil prege året som nettopp har startet og hvordan du som investor kan sørge for at du sparer smartest.

 

 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up