Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Grant Williams deltar på SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse i Oslo den 7. januar

Grant Williams er en av flere talere på SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse 2015. Noen av spørsmålene han tar opp er: bør aksjer betraktes som fremtidens stabile element i en verden med potensielt risikofylte obligasjoner? Blir sparere i den vestlige verden undertrykt av sine regjeringer til fordel for låntakerne? Og kan Europa virkelig unngå store interne konflikter i fremtiden?

Mannen med spørsmålene
Grant Williams er mannen som liker å stille de store spørsmålene. Og han er ikke redd for å selv komme med svarene. Med 28 års erfaring som aksjehandler og strategisk rådgiver på fire forskjellige kontinenter har han sett det meste i investeringsbransjen. Heldigvis er han ikke gjerrig med å dele på erfaringene og de sterke holdningene sine.

Internasjonalt er nok Grant Williams mest kjent for bloggen «Things that makes you og hmmm..». Bloggen har eksistert i snart fem år og med mer enn 1 million abonnenter har han skapt et betydelig talerør i finansverden. Her forsøker han å skape orden i det kaos av informasjon og tendenser som preger de globale markeder for øyeblikket. Til daglig jobber Grant Williams i Singapore som portefølje- og strategirådgiver for hedgefondet Vulpes Investment Management.

Reiseleder langs krydderruten
På SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse tar han deltakerne med på «a Spice Odyssey». En finansiell reise langs den gamle krydderruten mellom Midt-Østen og Sørøst-Asia. Emnet og tittelen er klassisk Williams. Dels har han en underholdende forkjærlighet for å dra paralleller fra filmverdenen i sine foredrag. Og dels tar foredraget utgangspunkt i Williams’ egne observasjoner fra en lang karriere i diverse investeringshus i blant annet Hong Kong, Tokyo og Singapore. Det blir garantert ikke kjedelig.

Mer om Grant Williams:

http://www.mauldineconomics.com/ttmygh/the-consequences-of-the-economic-peace

http://www.ritholtz.com/blog/2012/07/grant-williams-things-that-make-you-go-hmmm/

https://www.youtube.com/watch?v=aCp6gVz_-w4#t=25

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up