Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Det tar et par minutter å kontrollere kundeinformasjonen din, og er helt trygt.

SKAGEN må som alle ansvarlige finansselskaper sørge for at kundene våre er korrekt registrert og at vi har riktige opplysninger om dem. Derfor sender vi i disse dager ut en e-post til en mengde kunder hvor vi ber dem oppdatere kundeinformasjonen. Flere har tatt kontakt med oss og spurt om dette er svindel. Det er det ikke.

Hvis det er en stund siden du har oppdatert informasjonen får du tilsendt en lenke hvor du kan oppdatere opplysningene vi har, det hele tar et minutt eller to. Du logger deg enkelt inn på din profil med eksempelvis BankID, du får beskjed om hva som eventuelt må oppdateres, og så er du ferdig. Enkelt og helt trygt.

Her kan du lese mer om legitimasjon og kundekontroll i SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up