Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Stor forvandling: Den tidligere bilforhandleren og møbelforretningen er blitt flotte, moderne kontorlokaler. Fredag 15. desember flytter SKAGEN Fondene inn, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Alle som har prøvd vet at flytting kan være krevende. Men nå er alt glemt, for fredag 15. desember er vi vel i hus i våre nye lokaler i Stavanger.

Den nye adressen vår er: Løkkeveien 93, 4008 Stavanger

Men merk at det bygges fortsatt mye i området. Så inngangen til kontoret vårt er på baksiden av bygget via Borgermester Middelthons gate, fra nedsiden av Smedvigkvartalet. Det er skiltet godt rundt bygget så det skal være enkelt å finne frem. Kommer du med bil? Foreløpig er nærmeste parkeringsplass i parkeringshuset i konserthuset.

Vi har allerede flyttet det aller mest fra våre gamle lokaler i Torgterrassen. Vi stenger dørene for godt fredag 15. desember, og vi beklager på forhånd om du møter stengt dør. Nå kan du heller ta turen til Bykronen, som området heter.

Åpent hus

Det tar litt tid å komme helt i orden, men så fort vi har fått det meste på plass kommer vi til å invitere til åpent hus en gang på nyåret. Vi gleder oss til å vise deg så fint vi har fått det.

- Jeg er veldig glad for at vi har kunnet være med på dette prosjektet med eierne Camar og K2 Stavanger. Vi håper at dette markante bygget igjen kan gjøre Stavanger stolt. Kundene våre kan glede seg over lyse og moderne lokaler med gode muligheter for en fin fondsprat med rådgiverne våre, sier Tim Warrington, direktør for Wealth Management.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up