Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

"Hallen" i Stavanger har huset alt fra bilverksted til designmøbler. I 2023 skal SKAGEN flytte hovedkontoret hit, etter omfattende restaurering.

- Vi ser frem til å flytte inn i nyoppussede lokaler, og særlig i et bygg som har så mye rik stavangerhistorie i veggene, sier HR-direktør Marianne Ø. Nordgård.  

Det ikoniske bygget fra 1951 har huset alt fra bilverksted og utstillingslokale for biler til designmøbler i nyere tid. Etter en omfattende restaurering skal SKAGEN etter planen flytte inn i 2023 – akkurat i tide til 30-årsferingen. I disse 30 årene har vår lokale forankring og dedikasjon til Stavanger vært viktig for oss – det er det fortsatt.

-Marianne-Øvrebø-Nordgård-400-x-400.jpg Vi ønsker å komme på bakkeplan, nærmere kundene, og dette området sentralt i Stavanger går igjennom et skikkelig løft. Med både nyrestaurert Iddis museum, bygging av boligprosjektet Bykronen, samt flere andre spennende prosjekter, ser vi frem til å være en del av dette bybildet. Så det er med stolthet og glede vi har besluttet å ta plass i disse ærverdige lokalene, sier Nordgård.

Etter snart 30 gode år i Torgterrassen i Stavanger sentrum har vi brukt mye tid på å finne en løsning vi mener er riktig både for hvordan vi ønsker å jobbe sammen fremover, samtidig som vi er mer tilgjengelig for kunder. 

- Det blir store luftige områder for kundene våre å møte rådgiverne, samt gode arbeidsplasser for alle ansatte. Fordelen med en slik prosess er at vi i stor grad kan tilpasse lokalene etter også fremtidige ønsker og behov. Det håper vi kundene vil sette pris på, sier Nordgård.

Å flytte inn i et eksisterende bygg istedenfor et nytt er også mer miljøvennlig, og det er en viktig faktor. De nye lokalene vil bli utformet etter moderne bærekraftige standarder, og det er Camar og K2 Stavanger som eier "Hallen" og som også står for utbedringsarbeidet.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up