Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

"Hallen" i Stavanger har huset alt fra bilverksted til designmøbler. I 2023 skal SKAGEN flytte hovedkontoret hit, etter omfattende restaurering.

- Vi ser frem til å flytte inn i nyoppussede lokaler, og særlig i et bygg som har så mye rik stavangerhistorie i veggene, sier HR-direktør Marianne Ø. Nordgård.  

Det ikoniske bygget fra 1951 har huset alt fra bilverksted og utstillingslokale for biler til designmøbler i nyere tid. Etter en omfattende restaurering skal SKAGEN etter planen flytte inn i 2023 – akkurat i tide til 30-årsferingen. I disse 30 årene har vår lokale forankring og dedikasjon til Stavanger vært viktig for oss – det er det fortsatt.

-Marianne-Øvrebø-Nordgård-400-x-400.jpg Vi ønsker å komme på bakkeplan, nærmere kundene, og dette området sentralt i Stavanger går igjennom et skikkelig løft. Med både nyrestaurert Iddis museum, bygging av boligprosjektet Bykronen, samt flere andre spennende prosjekter, ser vi frem til å være en del av dette bybildet. Så det er med stolthet og glede vi har besluttet å ta plass i disse ærverdige lokalene, sier Nordgård.

Etter snart 30 gode år i Torgterrassen i Stavanger sentrum har vi brukt mye tid på å finne en løsning vi mener er riktig både for hvordan vi ønsker å jobbe sammen fremover, samtidig som vi er mer tilgjengelig for kunder. 

- Det blir store luftige områder for kundene våre å møte rådgiverne, samt gode arbeidsplasser for alle ansatte. Fordelen med en slik prosess er at vi i stor grad kan tilpasse lokalene etter også fremtidige ønsker og behov. Det håper vi kundene vil sette pris på, sier Nordgård.

Å flytte inn i et eksisterende bygg istedenfor et nytt er også mer miljøvennlig, og det er en viktig faktor. De nye lokalene vil bli utformet etter moderne bærekraftige standarder, og det er Camar og K2 Stavanger som eier "Hallen" og som også står for utbedringsarbeidet.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up