Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

SKAGENs rådgivere er klare til å hjelpe deg - også i påsken.

Vi holder åpent slik at du kan få svar på de spørsmål du måtte ha. Og handelsportalen er åpen hele døgnet. 

Handle fond i påsken

Kundeservice holder åpent som vanlig mandag 3. og tirsdag 4. april, og det er de ordinære fristene for handel som gjelder. Onsdag 5. april har vi kortere åpningstid, og ordre som kommer inn denne dagen vil normalt få kurs etter påske. 

Husk at du kan kjøpe fond i Handelsportalen hele påsken - også utenom åpningstid.

Åpningstider i påsken

Kundeservice er bemannet som vanlig mandag og tirsdag i påskeuka fra klokken 9.00 til 16.00. Onsdag 5. april stenger kundeservice klokken 13.00. 

Vi ønsker alle en riktig god og fredelig påske. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up