Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Maleri av jente ved bord
Michael Ancher, En akvarelmalerske, 1896. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Det blir en stille påske igjen, men husk at du fortsatt kan handle fond. Vi holder åpent slik at du kan få svar på de spørsmål du måtte ha, eller handle fond i deler av påsken.

Handle fond i påsken

Hos oss er det fondshandel som vanlig mandag 29. og tirsdag 30. mars frem til klokken 15.00. Men ønsker du å handle fond onsdag 31. mars må du gjøre det før klokken 12.00.

Åpningstider i påsken

På grunn av smittesituasjonen er kontorene våre stengt på ubestemt tid. Men du kan alikevel kontakte oss på telefon 51 80 39 00 eller e-post kundeservice@skagenfondene.no mellom klokken 9.00 og 16.00 mandag 29. mars og tirsdag 30. mars. Onsdag 31. mars er vi tilgjengelige mellom klokken 09.00 og 13.00.

Disse dagene setter vi kurs i påskeuka (og ellers i året)

Vi ønsker alle en fredelig og trygg påske!

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up