Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Mennesker i sal ser på storskjerm
For å hindre videre spredning av koronaviruset arrangerer vi et direktesendt informasjonsmøte 18. mars klokken 18.00. Bildet er fra informasjonsmøtet i Stavanger i 2019.

SKAGEN tar vårt samfunnsansvar på alvor og har strenge regler for at vi skal hindre videre smitte av koronaviruset. Derfor avlyste vi resten av informasjonsmøtene som vi skulle holdt denne våren. I stedet holdt vi en garantert smittefri direktesending hvor Pål Bergskaug, direktør for formuesforvaltning i SKAGEN, og rådgiver Janine Andresen presenterte det vi hadde planlagt å si på informasjonsmøtene. I tillegg svarte de på innsendte spørsmål fra kunder. PS: Som langsiktige investorer har vi opplevd både opp- og nedturer i markedene mange ganger. Markedene har alltid steget etterpå, så tålmodighet er avgjørende. Har du spørsmål til investeringene dine ta kontakt med rådgiveren din.

Snakk med oss

Vi er her for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Ta kontakt med oss på:

Hold deg oppdatert

I disse dager endres det meste fort. Ønsker du å holde deg orientert anbefaler vi at du abonnerer på nyheter fra oss. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up