Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Ikke stress mer enn nødvendig - du kan når som helst logge deg inn i Handelsportalen og kjøpe fond. Hvorfor ikke kjøpe fond i julegave i år?

Det er mye å tenke på rundt jul, men en ting behøver du ikke stresse med. Ønsker du å handle fond kan du når som helst logge deg inn på Handelsportalen og legge inn en ordre.

Åpningstider i julen

Kundeservice har åpent alle hverdager hvor vi setter kurs. Det betyr at du kan ta kontakt med oss på epost eller telefon 51 80 39 00 frem til og med onsdag 23. desember mellom klokken 09.00 og 16.00. I romjulen holder vi åpent mandag 28. desember til og med 30. desember fra 09.00 til 16.00. Nyttårsaften er det stengt, og det settes heller ikke kurs denne dagen.

Fra 4. januar 2021 er vi i full gang igjen med ordinære åpningstider og kursfastsettelse.

Vi ønsker alle kunder og forbindelser en riktig god jul og et godt nytt år!

 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up