Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Alle vinnerbildene samlet - ukesvinnerne fikk 5000 kroner hver i fond, mens hovedvinner fikk hele 50.000 kroner i fondsandeler. Ulike medlemsforeninger av DNT fikk samme beløp.

Sommeren ble akkurat slik den skulle: varm, kald, tørr og våt avhengig av hvor i landet du befant deg. Det stoppet heldigvis ikke turglade og spreke deltakere fra å bli med i sommerkonkurransen, som i korte trekk handlet om å gå en tur der ikke så mange andre går, og ta bilde av det. Vi fikk over 2600 bidrag til konkurransen på Instagram – som langt overgikk våre forventninger.

- Det er tydelig at det er mange som er glade i å gå på tur. Vi er helt overveldet over alle som har deltatt, sier Anne Langhelle som har vært ansvarlig for konkurransen i SKAGEN.

Vinnerne

Dette var ikke en konkurranse om hvem som kunne ta det fineste turbildet – det handlet om å få oss alle ut i det flotte landet vårt, og helst der ikke alle andre beveger seg.

Fire ukesvinnere fikk 5000 kroner i fond hver, i tillegg donerte SKAGEN samme beløp til et lokallag av DNT som vinnerne valgte.

Dette er bildene til ukesvinnerne

Vinnerbilde uke 1_marriandkarritravels.PNG

Vinnerbilde uke 2_camiz79.PNG

Vinnerbilde uke 3_erolsvik.PNG

Vinnerbilde uke 4_tdevtevgyrt.PNG

Hovedvinner i konkurransen ble Reidun som fant en fredelig plass å slå opp teltet ved Bødalsbreen i Sogn og Fjordane. For dette bildet ble hun den heldige vinner av 50.000 kroner i fond, og hun sørget for at Sulitjelma og omegn Turistforening fikk det samme beløpet fra SKAGEN.

Reiduns vinnerbilde

vinnerbilde web.jpg

 

Vi gratulerer alle sammen og ikke minst alle lokale medlemsforeninger av DNT som har fått ekstra tilskudd til kassa. Tusen takk for innsatsen alle sammen! Selv om konkurransen nå er over er det ingen grunn til ikke å komme seg ut i den flotte naturen. Det behøver ikke være langt eller bratt - det er nok å velge i!

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up