Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Ikke stress mer enn nødvendig - du kan når som helst logge deg inn i Handelsportalen og kjøpe fond. Hvorfor ikke kjøpe fond i julegave i år?

Det er mye å tenke på rundt jul, men en ting behøver du ikke stresse med. Ønsker du å handle fond kan du når som helst logge deg inn på Handelsportalen og legge inn en ordre.

Åpningstider i julen

Kundeservice har åpent alle hverdager hvor vi setter kurs. Det betyr at du kan ta kontakt med oss på chat, epost eller telefon 51 80 39 00 frem til og med mandag 23. desember mellom klokken 09.00 og 16.00. I romjulen holder vi åpent fredag 27. desember og mandag 30. desember fra 09.00 til 16.00. Nyttårsaften er det stengt, og det settes heller ikke kurs denne dagen.

Fra 2. januar 2020 er vi i full gang igjen med ordinære åpningstider og kursfastsettelse.

Vi ønsker alle kunder og forbindelser en riktig god jul og et godt nytt år!

 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up